Vitus en Alluxity ook op X-Fi

Vitus Audio en Alluxity maken deel uit van de AVA-Group. Tijdens de komende XFI Audioshow in Veldhoven op 22 en 23 september aanstaande zijn de produkten van beide merken te beluisteren en te bezichtigen in kamer 54 en 58.

Als we goed geïnformeerd zijn:

Kamer 54:

– Alluxity Media One Netwerkspeler.

– Alluxity Pre One Voorversterker.

– Alluxity Power One Monoblokken.

– AudioSolutions Figaro XL Luidsprekers.

Kamer 58:

– Vitus Audio RI 101 Geïntegreerde versterker.

– Metronome AQWO CD/SACD-speler/DAC.

– AudioSolutions Vantage 5th. Anniversary Luidsprekers.

In beide ruimtes een mooie line-up en ongetwijfeld zullen er nog andere tropische verassingen te zien zijn. Op voorhand wil ik de aandacht nog even vestigen op de Metronome AQWO CD/SACD-speler/DAC en de AudioSolutions Figaro XL Luidsprekers. Binnen het Vitus-aanbod is de RCD 101 CD-speler/DAC inmiddels uit het programma gehaald; de net uitgekomen Metronome AQWO zou binnen de familie de logische opvolger zijn die het gat opvult naar het topmodel, de onovertroffen mooie Vitus Audio SCD 025 MK II CD-Speler DAC die al geruime tijd bij RealFineAudio is te beluisteren.

De luidsprekers van het nog jonge AudioSolutions zijn nieuw in het portfolio van de AVA-Group en de eerste indruk is dat met name de Figaro- lijn erg interessant lijkt te zijn. Alle luidsprekers zijn overigens verassend scherp geprijsd. Binnenkort kom ik zeker terug op de Metronome AQWO en de luidsprekers van AudioSolutions.