Verslag PrimaLuna show

Op zaterdag 16 februari was RealFineAudio het podium voor het fantastische buizenmerk PrimaLuna. In de grote luisterruimte speelde de PrimaLuna DiaLogue integrated HP in combinatie met de AudioSolution Figaro L speakers. Als bron waren de Vitus SCD 025 MkII en de Auralic Altair aanwezig. Alles bekabeld met Tellurium Q. Wat een feest was het. De bezoekers waren erg onder de indruk van de combinatie PrimaLuna/AudioSolutions. De complimenten waren er ook voor de Auralic Altair die met een kleine tweeduizend euro een fantastische prestatie neerzette. De Vitus CD speler deed gewoon wat hij moest doen op een éénzame hoogte, gemak, natuurlijkheid, vanzelfsprekendheid, alleen maar muziek, niks anders.

In de kleine zaal speelde de PrimaLuna ProLogue Premium voor en eindversterker met PMC Twenty5.22 met als bron de Alluxity Media One. Een set die meer gemaakt was voor de kleine woonkamers maar met erg veel ruimte en klankrijkdom in het geluidsbeeld.

“Beter dan alles wat ik heb gehoord op de show in Tilburg” kregen we te horen van twee bezoekers die los van elkaar dit aangaven. Voor ons moeilijk te bevestigen omdat we niet in Tilburg zijn geweest maar wel zeer opmerkelijk.