Over Ons

In 2006 is Real Fine Audio begonnen als Hifistudio It Harkstee. In 2017 hebben we besloten om de naam te veranderen en die naam moest aangeven waar we voor stonden: Echte Fijne Audio met merken die de muziek hoog in het vaandel hebben staan. Niet voor niets treft u hier veel namen van merken die ook in opnamestudio’s bekend zijn: Harbeth,  ATC, Dynaudio, Joseph Audio, JBL

Real Fine Audio is er voor die klanten die graag compromisloos naar muziek willen luisteren, die zich niet gek laten maken door de laatste gadgets en hypes maar die met beide benen op de grond hun favoriete band of artiest willen beluisteren; die de emotie in de muziek ervaren; die genieten van een ruim en diep geluidsbeeld in hun woonkamer. Luisteraars die regelmatig de luchtgitaar of viool ter hand nemen om samen met hun idool het publiek te bespelen. Voor deze muziekliefhebbers is RealFineAudio DE plek om op zoek te gaan naar een passende audioset of een upgrade van een component. U bent van harte welkom!

 

Super mooie locatie met altijd vrij parkeren voor de deur

Real Fine Audio is gelegen in het centrum van Friesland. Aan de rand van het dorp Gorredijk, makkelijk te bereiken vanaf de A7, altijd gratis parkeren voor onze deur!

Onze luisterruimte biedt plaats aan een aantal fijne audiomerken. We werken alleen maar op afspraak, zodat u als klant de volle aandacht krijgt en in alle rust naar apparatuur kunt luisteren. Rust, aandacht en kwaliteit zijn onze kernbegrippen. Geen overhaaste beslissingen of een glad verkooppraatje. RealFineAudio voor RealFinePeople.

 

We demonstreren altijd  met één paar speakers waardoor er geen verstoring optreedt door de overige speakers  met alle gevolgen van dien (thuis speelt men immers ook niet met drie speakers naast elkaar)