Nieuwe Evo lijn van PrimaLuna

De PrimaLuna EvoLution Serie

Kwaliteit, betaalbaarheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste principes waarmee 15 jaar geleden PrimaLuna is begonnen. Nu 15 jaar later zijn deze principes onveranderd, maar vonden ze het wel tijd om een nieuw statement te maken: De PrimaLuna EvoLution Serie.

Begin 2000 zag Herman van den Dungen een toenemende interesse in betaalbare buizen apparatuur. De producten die destijds op markt werden aangeboden waren vaak onbetrouwbaar. Mede hierdoor waren consumenten die “nieuw” waren in dit hifi segment, terughoudend om te investeren in buizen apparatuur. Het doel van Herman en zijn team was om deze potentiële klanten kennis te laten maken met betrouwbare en betaalbare buizen apparatuur, die bovendien de Europese en Amerikaanse markt zou stimuleren. Door in het verleden onze AH! Njoe Tjoeb uit te brengen kwam Herman in contact met Kevin Deal. Al vele jaren geldt Kevin Deal als een expert op het gebied van buizen apparatuur. De zakelijke relatie ontwikkelde zich ook al snel tot een vriendschappelijke relatie waarbij essentiële zakelijke en technologische adviezen werden uitgewisseld en gedeeld. Met als doel om van PrimaLuna een succes te maken. En een succes is het geworden!

We durven te zeggen dat de komst van PrimaLuna het landschap van buizenapparatuur heeft veranderd. De eerste PrimaLuna ProLogue “Original” serie werd wereldwijd door liefhebbers lovend ontvangen en gewaardeerd als een reeks zeer betrouwbare en betaalbare producten, die zowel bouwtechnisch als mede klankmatig kon concurreren met merken waarvan de prijzen 3 of zelf 4 keer hoger lagen. Dit hebben ze met de daaropvolgende series: ProLogue Classic, ProLogue Premium, DiaLogue Premium en DiaLogue Premium HP weten te herhalen en te verbeteren.

Gerenommeerde audiotijdschriften zoals Stereophile, Hifi News, The Absolute Sound, Tone Audio en anderen hebben de produkten getest en goed beoordeeld en daarbij hebben ze ook tal van onderscheidingen  mogen ontvangen.

Deze waardering en erkenning heeft de “evolutie naar perfectie” niet gestopt. De kennis en ervaring die ze sinds 2003 hebben opgedaan is meegenomen en uitgewerkt in de EVOLUTION serie. De missie is nog steeds hetzelfde, PrimaLuna wil hoogwaardige en betrouwbare producten aanbieden aan muziekliefhebbers over de hele wereld. Luxe producten die daadwerkelijk betaalbaar en een “Pride Of Ownership” oproepen.

De Evolution Series bestaat uit de volgende producten:

* PrimaLuna EVO 100-1 Tube Integrated Amplifier
* PrimaLuna EVO 100-3 Tube Preamplifier
* PrimaLuna EVO 100-4 Tube Poweramplifier
* PrimaLuna EVO 100-9 Tube Digital Analog Converter

* PrimaLuna EVO 200-1 Tube Integrated Amplifier
* PrimaLuna EVO 200-3 Tube Preamplifier
* PrimaLuna EVO 200-4 Tube Poweramplifier

* PrimaLuna EVO 300-1 Tube Integrated Amplifier
* PrimaLuna EVO 300-3 Tube Preamplifier
* PrimaLuna EVO 300-4 Tube Poweramplifier

* PrimaLuna EVO 400-1 Tube Integrated Amplifier
* PrimaLuna EVO 400-3 Tube Preamplifier
* PrimaLuna EVO 400-4 Tube Poweramplifier