Vitus Audio

Hans Ole Vitus is de compromisloze oprichter van Vitus Audio, en hij is meedogenloos in zijn streven naar het best mogelijke geluid. Niets mag in de weg staan voor het oorspronkelijke geluid van de opname; Alles draait om muziek.
Hans Ole bracht meer dan 8 jaar door met het ontwikkelen van de eerste versterkers, voordat hij ze in 2003 uitgebracht. Dit was waarschijnlijk niet een periode was de bank  gelukkig mee was, maar deze toewijding is wat Hans Ole definieert als  persoon. Vanaf de allereerste HiFi apparatuur die hij als tiener kocht ( bijna 28 jaar geleden), was Hans Ole altijd bezig de producten uit elkaar te halen om hun prestaties te verbeteren. Na een paar jaar werken met zijn eigen stereo-apparatuur, bouwen van zijn eigen speakers, verbranden van zijn versterkers en  zo veel mogelijk leren over HiFi apparatuur, begon Hans Ole zijn studie om elektronisch  ingenieur te worden . Hans Ole stopte al zijn vrije tijd  en  geld in de bouw van zijn eigen hifi-producten, en om de apparatuur van andere fabrikanten  te wijzigen tijdens deze periode.
Na zijn afstuderen in 1990 werkte Hans Ole voor verschillende elektronische bedrijven, voordat hij door Texas Instruments in 1998 als Area Sales Manager voor Denemarken en Noorwegen werd aangesteld. Zijn verantwoordelijkheid was niet alleen verkoop, maar meer nog om diepgaande technische informatie over de verschillende oplossingen die TI kon bieden te geven. Hans Ole gaf ook technische seminars en workshops.
Het heeft uiteindelijk geresulteerd in Vitus Audio, een high end merk dat zijn weerga niet kent. De absolute top en dat laten we u graag horen…..