PrimaLuna

De PrimaLuna buizen electronica werd wereldwijd geïntroduceerd in 2003 door Herman van den Dungen, high-end audio distributeur in de BeNeLux. Toen bijna 30 jaar high-end ervaring (nu alweer bijna 40 jaar) op het gebied van ontwerp, fabricage, export, import, detailhandel en after-sales-service was de basis voor een reeks betaalbare en betrouwbare, maar toch muzikale producten. Hij staat aan het hoofd van een team dat de beste producten, met de beste nazorg, voor de beste prijs moeten realiseren. Bij PrimaLuna proberen we ons maximaal in te leven in wat de klant wil en wat hem toekomt.
De filosofie van het PrimaLuna team is dat niet alleen de PrimaLuna producten, maar ook de mensen betrokken bij PrimaLuna, van de hoogst mogelijke kwaliteit moeten zijn. Zo maakt PrimaLuna gebruik maken van uitstekende ontwerpers, van de hoogste kwaliteit productiefaciliteiten en we zorgen voor een eerste klas verkoop- en service netwerk. En dat allemaal zonder dat de producten onbetaalbaar worden. Dutch Design en een Westerse marketing, gecombineerd met fabricage in het Verre Oosten onder Europees toezicht en Nederlandse nazorg is het recept. We zijn er trots op dat ervaren distributeurs en dealerswereldwijd het potentieel van het merk PrimaLuna (h)erkend hebben voor zichzelf en hun klantenkring. We hopen dat we samen met hen, U zo maximaal mogelijk van dienst mogen zijn.
Gespecialiseerde audio tijdschriften als The Absolute Sound, Stereophile, Hifi News, Hifi-World, AudioReview, Sound & Vision maar ook HVT, Music & Emotion en anderen, hebben de kwaliteiten van PrimaLuna ontdekt en geprezen.