Innuos

Innuos is een Brits bedrijf en bestaat sinds 2009 , daarbij heeft men ook een vestiging in Portugal. Innuos ontwerpt en produceert hoge kwaliteit/ high-end muziek en film streamers / netwerkspelers, inclusief eigen ontwikkelde software (InnuOS).
Gemaakt om de bediening en het gebruik simpel te houden maar met behoud van alle functionaliteiten met waarheidsgetrouwe geluids en/of film kwaliteit.

Bij Innuos willen ze naast de juiste producten voor de eindgebruiker ook eerste klas service bieden. Sinds 2009 hebben ze hun kennis van digitale entertainment oplossingen uitgebreid.
Door het nauw samenwerken met eindgebruikers en dealers weten ze wat de wensen zijn van consumenten of het nou om een muziek of film oplossing gaat, dat is de drijvende kracht achter hun research en ontwikkeling.

Of u geniet van muziek of films in een multi room of high end systeem: gebruiksgemak is de sleutel tot een ultieme ervaring. Dit is de reden dat ze steeds weer investeren in research en ontwikkeling om de interface zo simpel mogelijk te houden.

Innuos ontwikkelt zijn eigen software, genaamd InnuOS (open platform), zodat integratie met andere systemen probleemloos verloopt. Meerdere Innuos systemen kunnen gebruikt worden naast bestaande systemen.

Ze maken hun producten zo dat de eindgebruiker vele jaren probleemloos kan genieten, dit door middel van betrouwbare hardware en stabiele software.
De hardware wordt ook grondig onderhanden genomen door de programmeurs.
Met als resultaat superieure geluidskwaliteit!