RealFineAudio is Purist Audio Design dealer geworden

RealFineAudio is zeer verheugd om dealer te zijn geworden van Purist Audio Design kabels. Het zeer uitgebreide programma van deze gerenomeerde Amerikaanse fabrikant sluit prima aan bij de kabels van TelluriumQ, die wij natuurlijk zullen blijven voeren. Zo valt er wat te kiezen en waar de een stopt gaat de ander voor de meest veeleisende muziekliefhebber weer verder.

 

De Purist Audio Design Diamond 30th. Anniversary USB- kabel hebben we vorige week binnen gekregen. De 30th. Anniversary is de absolute top binnen het USB- segment. De recensies waren lovend en een van mijn trouwe klanten heeft het aangedurfd om de 30th. Ann. tussen zijn Aurender X100L netwerkspeler en de prachtige Metronome AQWO CD/SACD-speler/DAC aan te sluiten… , eveneens een van onze raspaardjes, maar dat terzijde(mmm., waar heb ik dat eerder gelezen?)

 

Zijn eerste reactie:

 

“Dit is echt heel bijzonder! Lastig om te beschrijven; ik moet meer luisteren, maar Wow!, dit is echt waanzinnig goed!”

 

Duidelijk toch? De prijs? Euro 2.250,- voor 1 m. … Tja, bepaald geen koopje, maar voor wie het echt wil, waarschijnlijk nog wel bereikbaar. Uiteraard ook voor mijn andere trouwe klanten op afspraak te beluisteren, maar bezint eer gij begint; soms haal je dingen in huis waar je geen afscheid meer van kunt nemen…U bent gewaarschuwd 😉