Showagenda 2019

Op zaterdag 12 oktober een weergaloze high end show met Vitus Audio SIA 030 en Joseph Audio Pearl 3 speakers.

Op de afgelopen X-Fi beurs door vele bezoekers bestempeld als “Best Sound of the Show”. Deze set is nu op herhaling in het hoge noorden bij RealFineAudio. Op zaterdag 12 oktober bent u tussen 11-17u van harte welkom om deze set nogmaals te komen beluisteren.
Als bronnen zullen o.a. de Vitus Audio SCD 025 mkII en de Alluxity Media One dienen. Natuurlijk gaan we ook analoog er wat moois van maken met een Kuzma Stabi draaitafel
De Vitus Audio SIA 030 werd in mei van dit jaar geïntroduceerd op de High End show in München en werd daar zeer positief ontvangen. Tweemaal 30 Watt Klasse A of tweemaal 200 Watt Klasse AB. Deze versterker kan worden geleverd met een interne zeer hoogwaardige phonotrap en een streamer/DAC board. Sommigen spreken van één van de beste, zo niet, de beste geïntegreerde versterker van dit moment.
Joseph Audio speakers zijn in Amerika een begrip, men is daar laaiend enthousiast over de weergave (zie o.a. Facebook) en nu zijn ze ook beschikbaar in Nederland. De Pearl 3 Graphine is hun topmodel dus dat wordt audiofiel smullen op 12 oktober.
Als doorgewinterde audioliefhebber mag u deze show niet missen…
Natuurlijk zorgen wij weer voor een hapje en een drankje. Onder voorbehoud is dhr. Hans Ole Vitus zelf ook aanwezig bij deze show.

Showtijd: zaterdag 12 oktober 11-17u, RealFineAudio, Bjirkewei 11, Twijzelerheide.