Showagenda 2019

 

Showagenda 2019

We beginnen dit jaar op zaterdag 16 februari met een show rondom het bekende buizenmerk PrimaLuna. RealFineAudio is hier sinds enige tijd dealer van en wij denken dat we heel veel mensen een plezier doen om eens kennis te maken met dit prachtige merk. We gaan dat doen met o.a. de PrimaLuna DiaLogue HP integrated met 8x EL34 buizen. Speakers zullen van AudioSolutions en PMC zijn. Als bron gaat o.a. de Auralic Altair zijn kunnen laten zien.

 

Op zaterdag 2 maart gaan we High End. Een top bezetting met Vitus RIA 101, Vitus SIA 025 MK II, Vitus SCD 025 MK II, Alluxity Media One en  (nog even onder voorbehoud) fantastische speakers van onze oosterburen….Het beloofd een topshow te worden, dus noteer deze dag in uw agenda. U wordt over deze dag nog nader uitvoerig geïnformeerd.

_

 

Op zaterdag 23 maart gaan we de 40th Anniversary speakers van Harbeth in het zonnetje zetten. De Compact 7ES-3 40th Anniversary zal aanwezig zijn naast de P3 ESR 40th Anniversary. De aansturing zal divers zijn, net als de te gebruiken bronnen. Zeker zal de Wilson Benesch Full Circle aanwezig zijn, een draaitafel die het echt verdient om eens in het zonnetje te worden gezet. Nadere informatie hierover volgt nog.

Tot zover de eerste shows, er volgt meer, o.a. ATC zal wederom van zich laten horen.