Showagenda 2018

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari:

ATC vervaardigt sinds 1976 studiomonitoren en hifi luidsprekers en behoort inmiddels tot de absolute top.

Het grootste deel van hun hifi-lijn verschilt alleen cosmetisch van de studiomonitoren. Men past dezelfde componenten toe als in de pro series. Het zijn zondermeer prachtig klinkende luidsprekers maar lang niet geschikt voor ieders portemonnee.

Daarom is er de ATC “Hifi Passive Series”. Aantrekkelijk geprijsde luidsprekers, zeker wanneer men reeds over een goede eindversterker beschikt.

De “Hifi Passive Series” is al een aantal jaren en heeft diverse prijzen in de wacht gesleept. Onlangs is deze serie geheel vernieuwd. De nieuwe range is voorzien van een door ATC zelf ontwikkelde “Super Tweeter”, een nieuw passief filter en een nog mooier afgewerkte kast.

Op vrijdag 16 (13-17.30u) en zaterdag 17 (11-17u) februari zullen we deze Entry line ten gehore brengen. Met name de SCM 11 en SCM 19 zullen uitvoerig te beluisteren zijn. Dit in combinatie met verschillende versterkers, waaronder Vitus, Exposure en Alluxity.

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart:

Op deze dagen zullen de 40th Anniversary modellen van Harbeth centraal staan. In de kleine luisterruimte zal de P3ESR zijn kunsten gaan vertonen en in de grote luisterruimte zullen afwisselend de Monitor 30.2 en de HL5 hun kunsten vertonen.

Wederom zullen Vitus en Alluxity zorgen voor de aansturing maar ook Prima Luna zal te bewonderen zijn. Dit beloven fantastische sets te worden.

U bent vrijdag 16 maart (13-17.30u) en zaterdag 17 maart (11-17u) van harte welkom

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april:

Een show voor de analoog liefhebber. De Falcon LS3/5a speakers zullen worden aangestuurd door Prima Luna buizenversterkers met  de Kuzma Stabi S en Merrill Pollytable als bron. Genieten dus!!

Nadere informatie over deze dagen volgt…