Showagenda 2018

 

Op zaterdag 22 december gaan we  een show organiseren rondom het Engelse speakermerk ATC, dit beloofd iets erg moois te worden. We gaan met actieve speakers werken en ook over de apparatuur is het één en ander te vertellen. We gaan namelijk tijdens deze show werken met de Mutec MC-3  met USB ingang ( een reclocker, een USB audio- interface en een wordclock generator in één), de Ref10 ( een 10 MHz wordclock) en de Benchmark DAC3 HGC. Alles is daarbij gericht op het voorkomen van jitter, onjuiste timing, ruis en zelfs vervorming zijn kenmerken van een niet juist geclockte datastroom. Maar wanneer het signaal wel op de juiste wijze wordt gereclockt klinkt het fantastisch. Detailering, ruimtelijkheid, rust en realisme zijn een aantal begrippen die hier betekenis krijgen.

Tijdens deze demodag zullen we gebruik maken van de ATC SCM100A SL Classic in de grote luisterruimte. Ook de Benchmark HPA4 (headphone amp en volume controller) zullen worden gedemonstreerd.

In de kleine luisterruimte zullen de ATC SCM 40A spelen

Dhr. Ulmt van der Linden van de firma Helios (importeur ATC) zal aanwezig zijn om u het één en ander te demonstreren

Tevens zullen op deze dag de akoestische oplossingen van Sound&Solutions te bewonderen zijn.

Mutec Mc3 en Ref10 Masterclock

 

Op dit moment wordt er weer hard gesleuteld aan de Showagenda 2019, daar zullen o.a. shows bij zitten met PrimaLuna, PMC, Harbeth en Luxman. Houd de site en nieuwsbrief in de gaten.