Showagenda 2018

De meeste data en merken zijn bekend, dus pak uw agenda er maar alvast bij:

 

Zaterdag 27 oktober:

Op deze zaterdag gaan we de Falcon LS3/5a speakers  demonstreren met een diversiteit aan versterkers en bronnen. Onder andere met de Exposure 3010 versterker, een match “made in heaven”. Tevens zal de Falcon LS 3/5a worden aangestuurd door Prima Luna buizenversterkers (in samenwerking met LD Pro hifi )

Wat betreft de bronnen, een aantal draaitafels staan klaar om het één en ander te laten horen, o.a. de Kuzma Stogi/Stabi combinatie, de Merril Polytable, Rega Planar 6 en de Wilson Benesch Full Circle. Dus over analoge weergave niks te klagen.

Als digitale bron zal de Alluxity Media One dienst doen, één van de mooiste high end audio netwerkspelers op dit moment.

Dat wordt dus weer muzikaal smullen

Tevens zal op deze dag ook Holistic Audio aanwezig zijn met een aantal HA 103 elementen (een rebuild van de Denon-103)

Showtijd: 11-17u.

 

Zaterdag 10 november zijn we trots dat we een show rondom het prachtige merk Luxman organiseren. Diverse opstellingen zullen de revue passeren. Dit in combinatie met speakers van Harbeth en PMC. Nadere invulling per kamer volgt nog.

Zaterdag 24 november is het de beurt aan Vitus, Alluxity en een nog nader te bepalen speakermerk. Ditmaal speelt deze show zich af bij AudioCentrum Veenendaal

 

In december gaan we nog een show organiseren rondom het Engelse speakermerk ATC, datum wordt nog nader bepaald